Decemberzegels nu verkrijgbaar

Onze decemberzegels zijn nu verkrijgbaar bij winkeliers in dertien Gelderse plaatsen. Ook zijn ze verkrijgbaar in onze eigen webshop.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
met voordelige tarieven
en een landelijke dekking

Onze decemberzegel is weer te koop!

Na het succes van vorig jaar, hebben wij dit jaar het aantal verkooppunten uitgebreid. Onze decemberzegels zijn nu verkrijgbaar bij winkeliers in dertien Gelderse plaatsen. Ook zijn ze verkrijgbaar in onze eigen webshop.

En we hebben nog meer goed nieuws, de prijs is gelijk gebleven! Voor €7,95 koop je 10 decemberzegels voorzien van mooie winterse afbeeldingen.

Decemberzegels van SBPost zijn exclusief verkrijgbaar bij jouw plaatselijke winkelier in:
Aalten, Borculo, Dinxperlo, Doetinchem, Eerbeek, Eibergen, Groenlo, Lichtenvoorde, Neede, Steenderen, Vorden, Winterswijk en Zevenaar.

Let op! Post met SBPost decemberzegel kun je alleen inleveren bij SBPost inleverpunten en niet in de oranje PostNL brievenbussen.

In onze webshop vind je welke winkeliers decemberzegels verkopen en waar je jouw decemberpost kunt inleveren.

Over SBPost

Met SBPost verstuur je je zakelijke post sociaal en duurzaam. Wij geven ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En het bezorgen van post doen wij zoveel mogelijk op de fiets. Dagelijks ontzorgen wij organisaties wat betreft hun zakelijke post. Voor de particuliere markt is er sinds vorig jaar een voordelige reguliere postzegel én decemberzegel.

Terug
Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop