Telefoon 0313 - 670 290 E-mail sales@sbpost.nl

organisatie

SBPost is een sociale organisatie. Wij geven ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn ontstaan uit een samenvoeging van de postafdelingen van drie sociale werkvoorzieningen en groeien vandaaruit verder. Inmiddels werken we met ruim 150 postbezorgers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen zijn we enorm gemotiveerd om u volledig te ontzorgen wat betreft uw zakelijke post.

In Utrecht en Gelderland halen en bezorgen we post met eigen mensen. Er buiten werken we met een partnernetwerk, waardoor wij een landelijke dekking hebben. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eerbeek en we hebben sorteercentra in Eerbeek en Nieuwegein, daarnaast werken we vanuit verschillende eigen depots.

Schotpoort Transport Groep

SBPost maakt samen met Schotpoort Connect en Connect For You deel uit van Schotpoort Transport groep. Het familiebedrijf bestaat sinds 1911 en met ruim 70 chauffeurs, 200 koeriers en 150 eigen bezorgers staan wij dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers. Voor koeriersdiensten werken wij samen met onze zusterondernemingen Schotpoort Connect en Connect For You.

Het gemak van SBPost

Bij SBPost willen we onze klanten graag ontzorgen. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor alle zakelijke post: binnenlandse en buitenlandse post, mailingen, pakketten en aangetekende stukken.

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op met ons en ervaar het gemak van SBPost.

Maak kennis met SBPost