Het gemak van SBPost

Je hoeft bij ons niet te frankeren, tellen, wegen of sorteren.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

Gemakspost

SBPost wil jou graag ontzorgen. Je hoeft bij ons niet te frankeren, tellen, wegen of sorteren. Dit geldt voor zakelijke post binnen Nederland, maar ook voor pakketten, aangetekende post en internationale post. Je geeft jouw zakelijke post gewoon af bij een SBPost inleverpunt. En wil je meer gemak, dan komen wij de post bij jouw organisatie ophalen.

Wil je direct starten of meer informatie? Bel 0313 - 670 290 of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je snel!

Bel mij!

SBPost inleverpunten

Verstuur je af en toe zakelijke post? Maak dan gebruik van onze inleverpunten om je post in te leveren. Wij bieden deze service in ons eigen bezorggebied in Gelderland. In de locatiewijzer vind je waar je jouw zakelijke post of post met SBPost postzegel kunt inleveren.

Postbus service

Je kunt ook gebruik maken van onze postbus service, wij brengen dan iedere ochtend de post van jouw organisatie bij je op kantoor. Dat is het gemak van SBPost.

Het is zelfs mogelijk om alle postkamer werkzaamheden uit te besteden aan SBPost en ook voor partijenpost en direct mail kun je bij ons terecht.

Haal- en brengservice

Kies voor gemak en maak gebruik van de haal- en brengservice van SBPost. Dan komen wij dagelijks jouw postbuspost brengen en uitgaande post ophalen, tegen zeer voordelige tarieven.


Sociale organisatie

SBPost is een sociale organisatie. Wij geven ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je kunt bij ons terecht voor alle zakelijke post: binnenlandse en buitenlandse post, mailingen, pakketten en aangetekende stukken.

Bij ons hoef je niet:

  • Te frankeren;
  • tellen;
  • wegen;
  • of sorteren.

Bij ons krijg je wel:

  • Volledige ontzorging;
  • voordelige tarieven;
  • flexibiliteit;
  • en een factuur achteraf.
Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop