Wil je post laten printen en verzenden?

Ben je op zoek naar een oplossing voor het makkelijk versturen van post? Print to send is een beveiligde omgeving waar je je brieven digitaal aanlevert en deze vervolgens door ons laat printen en verzenden.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

Post digitaal versturen

Eenvoudige Digitale Aanlevering
Via onze beveiligde online portal kun je eenvoudig bestanden uploaden. Volledig opgemaakte brieven in PDF of Word. Of een brief in combinatie met een adresbestand in Excel. Wij controleren het bestand en vormgeving. Is dit in orde, dan printen wij de brieven en verzenden ze naar de ontvanger. Je hebt er geen omkijken naar.

Nauwkeurige Print- en Verzendprocessen
Ons print- en verzendproces is uiterst nauwkeurig en consistent. Alle brieven worden voorzien van een QR-code. Onze couverteermachine scant en registreert deze code. Zo weten wij zeker dat brieven en eventuele bijlagen zijn ingestoken in de envelop. Bij een foutieve verwerking wordt de brief automatisch opnieuw geprint en verwerkt.

Bespaar tijd en kosten
Het uitbesteden van het printen en verzenden van jouw post bespaart tijd voor medewerkers van jouw organisatie. Ook is het niet langer nodig om een koerier langs te sturen voor het afhalen van de post. Dit is een directe besparing in tijd, kosten en logistieke bewegingen.

Print to send proces

Verzendopties

Er zijn verschillende opties voor verzending. Wat past het best bij jouw wensen en budget?

Service - 24 uurs post
Voor deze service gelden geen minimale aantallen. Je uploadt het bestand en de brieven worden geprint, verwerkt en verzonden. Eén dag na verwerking bezorgen onze postbezorgers de post bij de geadresseerden.

Service - Partijenpost
Voor deze service geldt een minimum van 250 brieven per opdracht. Ook hier uploadt je het bestand in onze online portal en worden de brieven geprint, verwerkt en verzonden. Wij bezorgen jouw partijenpost op 2 vaste aaneengesloten dagen. Afhankelijk van de dag van aanlevering is dit op donderdag en vrijdag in dezelfde week of op dinsdag en woensdag in de week erna.

Service - digitale post
Via onze online portal kun je ook digitale post verzenden. Ons systeem is zo gemaakt dat het eenvoudig te koppelen is aan verschillende systemen. Wij kunnen eenvoudig een QR-code met betaallink of een link naar MijnOverheid aan jouw brief toevoegen.

Waarborgen kwaliteit en veiligheid

Wij waarborgen de kwaliteit en informatiebeveiliging van onze organisatie en systemen waar mogelijk. Wij zijn ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd. Ook zijn wij gecertificeerd volgens PSO prestatieladder trede 3|30+, ISO 14001 en CO2 prestatieladder trede 4.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je graag meer informatie over het digitaal aanleveren, printen en verzenden van jouw zakelijke post? Laat je gegevens achter, dan nemen wij uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op. Heb je direct al vragen, bel ons op 0313 - 670 290.

Bel mij!Deze organisaties gingen je voor

Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop