Telefoon 0313 - 670 290 E-mail sales@sbpost.nl

Partijenpost

Ook voor het versturen van grote hoeveelheden post tegen voordelige tarieven bent u bij ons aan het juiste adres. SBPost kan u volledig ontzorgen wat betreft uw partijenpost, bulkpost en direct mail. Bij ons hoeft u niet te frankeren, tellen, wegen of sorteren. Wij halen de partijenpost bij uw organisatie op, verwerken deze machinaal in ons sorteercentrum en bezorgen uw post op de afgesproken dag in heel Nederland. Het tarief voor partijenpost is een stuk voordeliger dan voor een enkel poststuk.

  1. Stap 1

    Wij komen uw partijenpost op afgesproken dag en tijd bij uw organisatie ophalen.

  2. Stap 2

    U levert de adresbestanden aan in het gewenste format en wij adresseren de mailing machinaal.

  3. Stap 3

    Uw partijenpost wordt conform afspraak bezorgd.

Partijenpost versturen

U kunt grote hoeveelheden post ook ongeadresseerd bij ons aanleveren. Afhankelijk van het materiaal drukken wij het adres er direct op of we voegen een losse adresdrager toe. Indien gewenst kunnen wij uw partijenpost (machinaal) vouwen en insteken in een envelop (couverteren). Ook kunnen wij uw post sealen. Onze mogelijkheden voor verdere ontzorging vindt u bij post fulfilment.

Wat is partijenpost?

Partijenpost of bulkpost betreft een groot aantal poststukken van dezelfde afzender. De poststukken hebben allemaal dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht en worden als één pakket aangeboden bij SBPost. Ook geldt voor alle poststukken dezelfde bezorgsnelheid, bijvoorbeeld 48 of 72 uur.

Voorbeelden van partijenpost

Partijenpost of bulkpost is onder te verdelen in brieven, brievenbuspakketjes, periodieken en direct mail. Bij brieven gaat het vaak om poststukken met een persoonlijke inhoud, zoals facturen en afspraakbevestigingen. De inhoud van brievenbuspakketjes is heel divers, bijvoorbeeld boeken of kleine (relatie)geschenken. Onder periodieken verstaan wij tijdschriften of week-, maandbladen. Reclamefolders en mailings vallen onder direct mail.

Bezorgsnelheid

SBPost bezorgt uw partijenpost vijf dagen in de week, van dinsdag tot en met zaterdag. Wij kunnen uw partijenpost bezorgen binnen bijvoorbeeld 24 en 48/72 uur.

Bent u benieuwd wat wij voor uw partijenpost of bulkpost kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons.

Maak kennis met SBPost