Onze organisatie

Wij geven ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

Onze mensen

SBPost is een sociale organisatie. Wij geven ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn ontstaan uit een samenvoeging van de postafdelingen van drie sociale werkvoorzieningen en groeien van daaruit verder.

Postbezorgers

Inmiddels werken we met ruim 150 postbezorgers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Van dinsdag t/m zaterdag zijn zij onderweg om jouw zakelijke post snel en zorgvuldig te bezorgen. In de stad of het dorp doen we dit lopend of met de fiets. In het buitengebied doen we dit met een elektrische scooter of bestelauto.

Koeriers

Onze koeriers zijn dagelijks bezig met het rijden van postrondes en de breng- en haalservice. In de ochtend brengen wij de postbuspost naar onze opdrachtgevers en in de middag halen we de uitgaande post op. De koeriers zorgen ervoor dat alle zakelijke post op tijd bij het sorteercentrum is, zodat de post de volgende kan worden bezorgd.

Sorteerploeg

Wij werken vanuit twee sorteercentra: Nieuwegein en Eerbeek. Hier worden dagelijks alle poststromen verwerkt. In Utrecht en Gelderland halen en bezorgen we post met eigen mensen. Voor de overige provincies werken we met een partnernetwerk.

Planning en verkoop

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eerbeek. Van hieruit sturen we de sorteercentra en depots aan. Heb je een operationele vraag dan helpen we je hier verder. Wil je graag klant worden, ook dan spreek je iemand van het hoofdkantoor.

Depots

Wij hebben Utrecht en Gelderland opgedeeld in bezorggebieden. In ieder bezorggebied hebben we een depot waar de post klaar ligt om die dag te worden bezorgd. Onze depotleiding zorgt voor de juiste ondersteuning van onze postbezorgers en zorgt ervoor dat alle post die dag wordt bezorgd.

Schotpoort Transport Groep

SBPost maakt samen met Schotpoort Connect en Connect For You deel uit van Schotpoort Transport Groep. Het familiebedrijf bestaat sinds 1896 en met ruim 70 chauffeurs, 200 koeriers en 150 eigen bezorgers staan we dag en nacht klaar voor onze opdrachtgevers.

Samen zijn we enorm gemotiveerd om je volledig te ontzorgen wat betreft zakelijke post.

Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop