Nieuws

We informeren je graag over het laatste nieuws en de ontwikkelingen bij SBPost.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

NIEUWS

Onze decemberzegel is weer te koop! 15 november 2023

Het is alweer half november en dat betekent dat de verkoop van onze decemberzegel is gestart. Voor het 3e jaar op rij koop je deze sfeervolle zegels bij je lokale winkelier én in onze webshop.

Lees meer
U4U bezoekt SBPost Nieuwegein 8 november 2023

Afgelopen dinsdag ontvingen wij U4U met een groep geïnteresseerde werkzoekenden uit de regio Utrecht. In ons sorteercentrum in Nieuwegein vertelde Arjan Gorsseling de aanwezigen over onze organisatie, de werkzaamheden en vacatures.

Lees meer
Sorteercentrum Nieuwegein 7 april 2023

Sinds 2021 is SBPost gevestigd op bedrijventerrein Het Klooster in Nieuwegein. Samen met zusteronderneming Schotpoort Connect zijn we gestart in een prachtig nieuwbouw pand aan de Hollandse Waterlinie. Nu twee jaar later zijn we uit ons jasje gegroeid en is het tijd voor uitbreiding.

Lees meer
Duurzaamheid bij SBPost 28 oktober 2022

Naast het meest sociale postbedrijf, willen wij ook het groenste postbedrijf zijn. En daarvoor zijn wij hard op weg. Vandaag heeft namelijk de laatste benzine scooter ons pand verlaten. En hiermee verlagen wij onze CO2-uitstoot per gereden kilometer.

Lees meer
Onze vestiging in Nieuwegein gaat uitbreiden 20 september 2022

In september 2020 werd onze eerste vestiging in Nieuwegein opgeleverd. Nu precies twee jaar later is begonnen aan de uitbreiding van het pand. Vanwege verdere groei van zowel SBPost als Schotpoort Connect in Midden-Nederland hebben wij Zweersbouw opdracht gegeven om aangrenzend aan het bestaande pand, een nieuw pand te realiseren.

Lees meer
Frame Offices - postafhandeling als service 4 juli 2022

Recent hebben wij Sam Pieters van Frame Offices Utrecht - De Meern geïnterviewd over de samenwerking met SBPost. Sinds juni 2021 bieden zij haar huurders postafhandeling via SBPost.

Lees meer
SBPost meest inclusieve werkgever regio Midden-Utrecht 8 juni 2022

Van Beatrijs Wijnberg (rayonmanager UWV) en Maarten van Dijk (wethouder Stichtse Vecht) ontving SBPost onlangs de Scoor je Talent!-bokaal. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan koplopers op het gebied van inclusief ondernemen.

Lees meer
SBPost behaalt CO2-Prestatieladder trede 4 10 mei 2022

Afgelopen week hebben we het certificaat ontvangen. De CO2-Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2.

Lees meer
SBPost postzegels nu lokaal te koop 20 april 2022

Na het succes van onze decemberzegel zijn we nu ook gestart met een super voordelige reguliere postzegel. Voor 10 postzegels betaal je slechts € 8,95! Je koopt de postzegels bij onze lokale verkooppunten en levert ze daar ook weer in.

Lees meer
SBPost opnieuw koploper inclusief werkgeverschap 10 februari 2022

Onlangs hebben wij opnieuw PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat we voldoen aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelbestand dat bij ons in dienst is, bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer
Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop