Het laatste nieuws

We informeren je graag over het laatste nieuws en de ontwikkelingen bij SBPost.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
met voordelige tarieven
en een landelijke dekking

NIEUWS

Frame Offices - postafhandeling als service 4 juli 2022

Recent hebben wij Sam Pieters van Frame Offices Utrecht - De Meern geïnterviewd over de samenwerking met SBPost. Sinds juni 2021 bieden zij haar huurders postafhandeling via SBPost.

Lees meer
SBPost meest inclusieve werkgever regio Midden-Utrecht 8 juni 2022

Van Beatrijs Wijnberg (rayonmanager UWV) en Maarten van Dijk (wethouder Stichtse Vecht) ontving SBPost onlangs de Scoor je Talent!-bokaal. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan koplopers op het gebied van inclusief ondernemen.

Lees meer
SBPost behaalt CO2-Prestatieladder trede 4 10 mei 2022

Afgelopen week hebben we het certificaat ontvangen. De CO2-Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2.

Lees meer
SBPost postzegels nu lokaal te koop 20 april 2022

Na het succes van onze decemberzegel zijn we nu ook gestart met een super voordelige reguliere postzegel. Voor 10 postzegels betaal je slechts € 8,95! Je koopt de postzegels bij onze lokale verkooppunten en levert ze daar ook weer in.

Lees meer
SBPost opnieuw koploper inclusief werkgeverschap 10 februari 2022

Onlangs hebben wij opnieuw PSO-Trede 3 en het PSO 30+ certificaat behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat we voldoen aan de eisen van PSO-Trede 3 én dat minimaal 30% van het personeelbestand dat bij ons in dienst is, bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer
SBPost Nieuwegein breidt verder uit 31 januari 2022

Afgelopen december vierden we dat we ruim 10 miljoen poststukken hebben verwerkt met onze sorteermachine in Eerbeek. Vandaag bereiken we een nieuwe mijlpaal!

Lees meer
Overname Citypost Winterswijk per 1 januari 2022 21 december 2021

Vanaf 1 januari 2022 nemen wij CityPost Winterswijk over; Gerard en Carla van Vuuren van CityPost Winterswijk doen na 10 jaar een stapje terug en dragen alle bedrijfsactiviteiten over aan SBPost.

Lees meer
Decemberzegel SBPost 10 november 2021

We hebben leuk nieuws: SBPost heeft een eigen decemberzegel! Al langer speelden we met het idee om een eigen postzegel uit te brengen. Om zo naast bedrijven ook particulieren de mogelijkheid te geven hun post sociaal en duurzaam te laten bezorgen.

Lees meer
SBPost uitgelicht in campagne Sociaal ondernemen werkt! 11 oktober 2021

SBPost is uitgelicht in de categorie Nieuwkomer van de Campagne Sociaal Ondernemen WERKT!

Lees meer
De Fietskoerier Utrecht en SBPost 1 oktober 2021

Marc Seesing (SBPost) en Sjoerd Smit (De Fietskoerier Utrecht) hun handtekening onder een duurzame samenwerkingsovereenkomst.

Lees meer
Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop