Zakelijke post versturen?

Ben je op zoek naar gemak en voordelige tarieven voor het versturen van post? Bij ons hoef je niet te frankeren, tellen, wegen of sorteren. Kies voor meer gemak en laat SBPost ook je zakelijke post ophalen. Wij zorgen ervoor dat het de volgende werkdag wordt bezorgd tegen een scherp tarief.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

Post versturen

Kies voor gemak en laat SBPost dagelijks je zakelijke post ophalen. Wij zorgen ervoor dat het de volgende werkdag wordt bezorgd. Enveloppen, brievenbuspakjes en pakketten; wij nemen alles tegelijk mee. En het bezorgen doen wij zoveel mogelijk op de fiets, wel zo duurzaam.  

Zakelijke post versturen

Service - Vaste afhaling
Kies voor gemak en laat SBPost op vaste dagen en een vast tijdstip jouw uitgaande zakelijke post ophalen.

Service - Afhaling op afroep
Wil je jouw post op afroep laten afhalen door SBPost? Informeer ons voor 14.00u en wij komen dezelfde dag nog langs.

Service - Zelf inleveren
Heb je af en toe post? SBPost heeft
inleverpunten waar je jouw post kunt inleveren. Gewoon ongefrankeerd en zo vaak als het jou uitkomt?

Tarieven zakelijke post

Ons tarief is afhankelijk van diverse factoren, maar altijd scherp. Bij SBPost ben je vaak een stuk voordeliger uit dan bij andere postvervoerders. De factuur ontvang je maandelijks achteraf, dus geen gedoe met postzegels of frankeermachines. Ben je benieuwd naar de tarieven voor jouw zakelijke post? Ga snel naar onze pagina tarieven.

Tarieven zakelijke post

Sociaal en duurzaam post bezorgen

Wij ondernemen sociaal en duurzaam. 84% van onze bezorgers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Het bezorgen doen wij zoveel mogelijk op de fiets en voor bezorging in het buitengebied maken we gebruik van elektrische scooters of bestelauto’s. Kies je voor SBPost, dan kies je voor sociale en duurzame postbezorging én voordelige tarieven.

Wat is zakelijke post?

Je kunt bij ons terecht met alle post die jouw organisatie verstuurd naar bedrijven en particulieren in heel Nederland. Dit geldt ook voor pakketten, aangetekende stukken en buitenlandse post. Wil je dat wij je maximaal ontzorgen? Kies dan voor onze haal- en brengservice.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je graag meer informatie over het versturen van zakelijke post? Laat je gegevens achter, dan nemen wij uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op. Heb je direct al vragen, bel ons op 0313 - 670 290.

Bel mij!
Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop