Duurzaamheid bij SBPost

Naast het meest sociale postbedrijf, willen wij ook het
groenste postbedrijf zijn.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

Duurzaamheid bij SBPost

Naast het meest sociale postbedrijf, willen wij ook het groenste postbedrijf zijn. En daarvoor zijn wij hard op weg. Vandaag heeft namelijk de laatste benzine scooter ons pand verlaten. En hiermee verlagen wij onze CO2-uitstoot per gereden kilometer.

Onze postbezorging is vanaf nu zelfs volledig emissieloos. Veruit de meeste post bezorgen wij op de fiets. Zijn de afstanden wat groter, dan gaan onze mensen op weg met een elektrische scooter.

Ook wat betreft het ophalen en sorteren van post zetten wij in op verduurzaming.

Het ophalen van zakelijke post bij bedrijven doen wij met bestelauto’s, waarvan een groot deel bestaat uit elektrische en cng bestelauto’s. Onze dieselvoertuigen gaan wij de komende jaren vervangen voor een duurzamer alternatief en tot die tijd compenseren wij de CO2-uitstoot.

Ons sorteercentrum in Eerbeek is voorzien van 484 zonnepanelen en voorziet onze gebouwen, machines en voertuigen dagelijks van de benodigde elektriciteit. Dit maakt ook ons sorteerproces in Eerbeek volledig CO2 neutraal. Ons sorteercentrum in Nieuwegein wordt in 2023 voorzien van zonnepanelen.


Wilt u uw zakelijke post sociaal én duurzaam versturen? Neem dan contact op met
Jeroen of Erwin.

Terug
Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop