Overname Citypost Winterswijk per 1 januari 2022
DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
met voordelige tarieven
en een landelijke dekking

Overname Citypost Winterswijk per 1 januari 2022

Vanaf 1 januari 2022 nemen wij CityPost Winterswijk over; Gerard en Carla van Vuuren van CityPost Winterswijk doen na 10 jaar een stapje terug en dragen alle bedrijfsactiviteiten over aan SBPost.

Samenvoegen poststromen Achterhoek

CityPost is als regionale postbezorger actief in Winterswijk, Dinxperlo, Aalten, Lichtenvoorde, Groenlo en Eibergen inclusief alle bijbehorende kernen en dorpen. Naast zakelijke post bezorgt CityPost ook particuliere post in de regio. SBPost is in deze regio actief als postbezorger voor de zakelijke markt. Met de overname worden de poststromen van beide bedrijven samengevoegd en gaat SBPost ook postbezorging voor de particuliere markt verzorgen. Particulieren kunnen hiervoor gebruik maken van SBPost postzegels.

Andere naam, zelfde service

Achter de schermen hebben wij er alles aan gedaan om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen. Voor klanten verandert na 1 januari 2022 niets: een andere naam, maar nog steeds dezelfde service.

SBPost bedankt Gerard en Carla voor het vertrouwen en wij zullen de werkzaamheden van CityPost met zorg voortzetten. 

Over SBPost

SBPost staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij geven ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en het bezorgen van post doen wij zoveel mogelijk op de fiets. Dagelijks ontzorgen wij organisaties wat betreft hun zakelijke post. Via een aantal verkooppunten verkopen wij ook postzegels voor particuliere post.

Terug
Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop