Nieuw sorteercentrum Nieuwegein

Sinds 2021 is SBPost gevestigd op bedrijventerrein Het Klooster in Nieuwegein. Nu twee jaar later zijn we uit ons jasje gegroeid en is het tijd voor uitbreiding.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

Sorteercentrum Nieuwegein

Sinds 2021 is SBPost gevestigd op bedrijventerrein Het Klooster in Nieuwegein. Samen met zusteronderneming Schotpoort Connect zijn we gestart in een prachtig nieuwbouw pand aan de Hollandse Waterlinie. Nu twee jaar later zijn we uit ons jasje gegroeid en is het tijd voor uitbreiding.

Realisatie nieuwbouw

In september 2022 is Zweersbouw dan ook begonnen aan de bouw van een 2e pand. Het is direct naast de huidige vestiging gelegen en de panden zijn onderling verbonden via een corridor. Ook dit pand is gebouwd conform hoge duurzaamheidseisen. Het is voorzien van 360 zonnepanelen en voldoet het aan een GPR Gebouw index van 8,0.


Ingebruikname nieuwe pand

De afgelopen maanden hebben wij onze intrek genomen in het pand aan het 3e Regimentsdok 2. Met name het verplaatsen van de sorteermachine was een uitdaging, maar inmiddels zijn we volledig operationeel.

Groei regio Utrecht

We zijn enorm trots dat we sterk groeien in de regio Utrecht en dat steeds meer organisaties ervoor kiezen om hun post sociaal en duurzaam te versturen met SBPost. Zo kunnen wij nog meer mensen in de regio een passende werkplek bieden.

Lijkt het je leuk om bij een groeiend sociaal postbedrijf te werken? In Nieuwegein zoeken wij:

Chauffeur / postverwerker (ma t/m vr van 15.00-21.00u)
Postverwerkers (ma t/m vr van 18.00-21.00u)
Postbezorgers (di t/m za van 8.30-12.30u)

Terug
Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop