Partijenpost tarieven

Wil je voordelig jouw partijenpost versturen? Met SBPost verstuur je jouw post vertrouwd en tegen een scherp tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
met voordelige tarieven
en een landelijke dekking

Partijenpost tarieven

Wij bepalen het tarief op basis van de hoeveelheid, het formaat, de eventuele extra handelingen en de gewenste bezorgsnelheid. Onze tarieven starten al vanaf € 0,47 per poststuk. Ben je benieuwd naar de verzendkosten voor jouw organisatie? Bel 0313 - 670 290 of laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je snel.

Bel mij!

Bezorgsnelheid

Ook de bezorgsnelheid is van invloed op het tarief. Zo betaal je een voordeliger tarief voor bezorging binnen 48/72 uur, dan voor bezorging binnen 24 uur. Wij bezorgen partijenpost van dinsdag tot en met vrijdag.

Direct mail

Verstuurt jouw organisatieregelmatig grote hoeveelheden post tegelijk, bijvoorbeeld facturen, afspraakbevestigingen, reclamefolders of tijdschriften? Dan krijg je bij ons eennog voordeliger tarief.

Extra handelingen partijenpost

Wil je dat wij je extra ondersteunen bij de postverwerking? Dat kan. Wij kunnen jouw partijenpost verzendklaar maken, door bijvoorbeeld de brieven te printen en/of blanco enveloppen van de juiste adresgegevens te voorzien. Ook ontzorgen wij je graag wat betreft het couverteren en sealen van poststukken.

Partijenpost formaat

Bij partijenpost hebben alle poststukken dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht. SBPost hanteert de volgende categorieën wat betreft het formaat:

  • Partijenpost Klein (t/m C5): poststukken hebben een minimale afmeting van 140 x 90 x 0,5 mm en een maximale afmeting van 229 x 162 x 5 mm.
  • Partijenpost Groot (t/m C4): poststukken hebben een maximale afmeting van 324 x 229 x 10 mm.

Zakelijke post sociaal en duurzaam versturen

Met SBPost verstuur je zakelijke post sociaal en duurzaam. Wij geven ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. En het bezorgen doen wij zoveel mogelijk op de fiets. Wij zijn enorm gemotiveerd om jouw organisatie volledig te ontzorgen wat betreft de zakelijke post.

Ben je benieuwd naar het voordelige tarief dat voor de partijenpost van jouw organisatie? Neem dan contact op met ons, wij staan voor je klaar.

Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop