Telefoon 0313 - 670 290 E-mail sales@sbpost.nl

Direct mail kosten

Wij kunnen u volledig ontzorgen wat betreft uw direct mail. Afhankelijk van uw wensen, bepalen we het tarief. Standaard komen wij de direct mail bij uw organisatie ophalen. En u hoeft bij ons niet te frankeren, tellen, wegen of sorteren.

Tarief direct mail

Het versturen van direct mail via SBPost is mogelijk tegen zeer voordelige tarieven. Het aantal stuks, het formaat en de gewenste bezorgsnelheid bepalen het tarief dat u betaalt. Verstuurt u een grote bulk mail, dan krijgt u bij ons een voordeliger tarief per poststuk dan voor kleine oplages. Wij werken met staffels van 250 stuks, 1000 stuks en 2500 stuks. Heeft u meer te verzenden of verzendt u met regelmaat grote hoeveelheden post, dan maken wij graag een passende aanbieding voor u.

 

Formaat direct mail

Alle poststukken van een direct mail hebben dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht. SBPost hanteert de volgende categorieën wat betreft het formaat:

  • Direct mail Klein (t/m C5): poststukken hebben een minimale afmeting van 140 x 90 x 0,5 mm en een maximale afmeting van 229 x 162 x 5 mm.
  • Direct mail Groot (t/m C4): poststukken hebben een maximale afmeting van 324 x 229 x 10 mm.

 

Bezorgsnelheid direct mail

Wij bezorgen uw direct mail van dinsdag tot en met zaterdag. De gewenste bezorgsnelheid bepalen we in overleg met u. In geval van 48/72 uurs bezorging betaalt u een voordeliger tarief, dan voor bezorging binnen 24 uur. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. U krijgt dan van ons een maatwerk tarief.

 

Post fulfilment

Ook bieden wij verschillende post fulfilment mogelijkheden in het geval u meer ondersteuning wenst bij de verwerking van uw direct mail. Wij kunnen uw direct mail verzendklaar maken, door bijvoorbeeld de brieven te printen en/of blanco enveloppen van de juiste adresgegevens te voorzien. Ook ontzorgen wij u graag wat betreft het couverteren en sealen van uw poststukken.

Bent u benieuwd naar het voordelige tarief van SBPost voor uw direct mail. Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.

Maak kennis met SBPost