Telefoon 0313 - 670 290 E-mail sales@sbpost.nl

Partijenpost tarieven

Het tarief dat u betaald voor uw partijenpost wordt bepaald door de hoeveelheid, het formaat, de eventuele extra handelingen en de gewenste bezorgsnelheid. Bent u benieuwd naar de kosten van het versturen van grote hoeveelheden post? Neem contact met ons op en wij geven u graag een tarief op maat.

Hoeveelheid partijenpost

Verstuurt u grote hoeveelheden post tegelijk, bijvoorbeeld facturen, afspraakbevestigingen, reclamefolders of tijdschriften? Dan krijgt u bij ons een voordeliger tarief per poststuk dan voor een enkel poststuk. Het tarief wordt voordeliger naarmate het aantal poststukken toeneemt. Wij werken met staffels van 250 stuks, 1000 stuks en 2500 stuks. Heeft u meer te verzenden of verzendt u met regelmaat grote hoeveelheden post, dan maken wij graag een passende aanbieding voor u.

Partijenpost formaat

Bij partijenpost hebben alle poststukken dezelfde afmetingen en hetzelfde gewicht. SBPost hanteert de volgende categorie├źn wat betreft het formaat:

  • Partijenpost Klein (t/m C5): poststukken hebben een minimale afmeting van 140 x 90 x 0,5 mm en een maximale afmeting van 229 x 162 x 5 mm.
  • Partijenpost Groot (t/m C4): poststukken hebben een maximale afmeting van 324 x 229 x 10 mm.

Extra handelingen partijenpost

Wenst u meer ondersteuning bij de verwerking van uw poststukken dan alleen bezorging? Wij kunnen uw partijenpost ook voor u verzendklaar maken, door bijvoorbeeld de brieven te printen en/of blanco enveloppen van de juiste adresgegevens te voorzien. Ook ontzorgen wij u graag wat betreft het couverteren en sealen van uw poststukken.

Partijenpost bezorgsnelheid

De gewenste bezorgsnelheid is eveneens van invloed op het tarief van uw partijenpost. Zo betaalt u een voordeliger tarief per poststuk in geval van 48/72 uurs bezorging, dan voor bezorging binnen 24 uur. Wij bezorgen uw partijenpost van dinsdag tot en met zaterdag.

Bent u benieuwd naar het voordelige tarief dat wij voor uw partijenpost kunnen aanbieden? Neem dan contact op met ons, wij staan voor u klaar.

Maak kennis met SBPost