Hoe verspreidt jouw gemeente pmd-zakken?

Ben jij binnen jouw gemeente verantwoordelijk voor de verspreiding van PMD-zakken? Hoe zorg je ervoor dat ze snel en efficiënt bij de inwoners terecht komen?

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

Hoe verspreidt jouw gemeente pmd-zakken?

Inwoners krijgen periodiek PMD-zakken toegestuurd
Inwoners kunnen laagdrempelig gebruik maken van PMD-zakken. Maar sluit dit aan bij de behoefte? Is er inzicht in het gebruik? Risico op onnodig verspreiden en verspilling van PMD-zakken.

Inwoners halen PMD-zakken zelf op bij afhaalpunten
Werkt drempelverhogend om gebruik te maken van PMD-zakken, met name voor ouderen en mensen met een beperking. Ook zorgt dit voor veel handelingen, verspreiding naar afhaalpunten en lastiger voorraadbeheer.

Inwoners bestellen zelf PMD-zakken bij de gemeente
Inwoners kunnen laagdrempelig PMD-zakken bestellen. Verspilling wordt voorkomen, doordat vraag en aanbod op elkaar zijn afgestemd. Echter kost dit tijd en geld door de inzet van medewerkers en onderhoud van website.

Hoe kan het efficiënter?

Laat ons je werk uit handen nemen. Wij kunnen je helpen met het voorraadbeheer, het aannemen en verwerken van bestellingen van inwoners en de bezorging van PMD-zakken. Wat levert dit jouw gemeente op?

Gemak voor inwoners
Inwoners bestellen laagdrempelig PMD-zakken via zakkenbestellen.nl of via het gratis telefoonnummer: 0800 732 9253.

Je bespaart tijd en geld én krijgt meer inzicht
Geen voorraadbeheer en geen administratieve handelingen. Wij nemen alles uit handen. Je gemeente verspilt minder PMD-zakken en je krijgt een zeer voordelig tarief voor bezorging. Je ontvangt periodiek inzicht in het verbruik van PMD-zakken per postcode.

Duurzame en sociale invulling van werkzaamheden
Alle PMD-zakken bezorgen wij CO2 neutraal en 84% van onze postbezorgers heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Lees meer over onze een duurzame en sociale bedrijfscultuur.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je graag meer informatie over het verspreiden van PMD-zakken? Laat jouw gegevens achter, dan nemen wij uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op. Heb je direct al vragen, bel ons op 0313 - 670 290.

Bel mij!

deze organisaties gingen je voor

Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop