De graafschap

"SBPost is voor ons een mooi voorbeeld van een zakelijk dienstverlener die enerzijds kwaliteit biedt en anderzijds een enorme maatschappelijke bijdrage levert”, aldus Hans Martijn Ostendorp (Algemeen Directeur Betaald Voetbal De Graafschap).

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

De Graafschap meer dan voetbal

Voor betaald voetbal organisatie De Graafschap is voetbal vanzelfsprekend core business. Maar de club staat voor meer dan voetbal. De Graafschap wil zich in de Achterhoek actief inzetten voor sociaal maatschappelijke vraagstukken in de regio. Door samen te werken met tal van maatschappelijke initiatieven en organisaties streven ze ernaar de regio nog mooier te maken dan hij al is.

Sociaal maatschappelijke invulling

Het is dan ook logisch dat men ook voor de postbezorging kijkt naar een sociaal maatschappelijke invulling. Sinds november 2017 is SBPost maatschappelijk partner van De Graafschap en wordt de post verzorgd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Elke ochtend brengt de postbezorger de postbuspost naar het stadion en aan het einde van middag haalt hij de uitgaande post weer op voor bezorging de volgende dag binnen en buiten de regio. Naast de sociale invulling wordt De Graafschap hiermee volledig ontzorgd wat betreft haar zakelijke post.

PSO-30+

SBPost is PSO-30+ gecertificeerd, wat wil zeggen dat meer dan 30% van het personeelsbestand bestaat uit personen uit de PSO-doelgroep. In de regio werken ruim 150 postbezorgers met een afstand tot de arbeidsmarkt. “En hiermee brengt SBPost de arbeidsmarkt dichterbij de mens,” aldus Michael Ogubai, MVO manager van De Graafschap Verbindt.

DE GRAAFSCHAP VERBINDT

Om meer impact te kunnen maken bij sociaal maatschappelijk vraagstukken is in juni 2020 de Stichting “De Graafschap Verbindt” opgericht. Michael Ogubai licht toe: “De stichting heeft als doel een kwalitatieve bijdrage te leveren in de ontwikkeling van de Achterhoek en aangrenzende regio’s. Dit doen wij op een aantal thema’s: sport, vitaliteit, leefbaarheid, onderwijs en arbeidsmarkt.”
Lees meer over De Graafschap Verbindt…

“De Graafschap maakt bewuste keuzes in de samenwerking. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij daarbij zeer belangrijk. SBPost is voor ons een mooi voorbeeld van een zakelijk dienstverlener die enerzijds kwaliteit biedt en anderzijds een enorme maatschappelijke bijdrage levert.”

Hans Martijn Ostendorp

Algemeen Directeur Betaald Voetbal De Graafschap

Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop