Frame Offices – postafhandeling als service

‘’SBPost draagt voor ons bij aan een servicegerichte werkomgeving, waarbij zorgen worden ontnomen bij onze huurders’’ – Sam Pieters, Location Manager Utrecht - De Meern

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

Frame Offices

“Uit een intern marktonderzoek tussen de verschillende postbedrijven kwam SBPost als meest servicegericht en voordelig uit de bus,” aldus Sam Pieters, Location Manager Utrecht – De Meern.

Frame Offices verhuurt kantoren in elke maat en neemt haar huurders al het geregel rondom kantoorhuisvesting uit handen. Het gemak van SBPost past dan ook uitstekend binnen het concept. Op locatie De Meern leveren huurders hun post ongefrankeerd in bij de receptie en een medewerker van Frame Offices voegt alleen het orderformulier van de betreffende huurder bij de post. Frame Offices ontvangt maandelijks een verzamelfactuur en hierop staan de kosten gespecificeerd per verhuurder.

Dagelijks aan het einde van de middag komt een fietskoerier de post ophalen en brengt deze naar het sorteercentrum van SBPost in Nieuwegein. In de avond wordt de post hier gesorteerd en de volgende werkdag bezorgd. Ook aangetekende post, verzekerde post en post voor het buitenland neemt de fietskoerier mee.

Sam Pieters geeft aan dat SBPost goed bereikbaar is en snel reageert op vragen. De communicatielijnen zijn kort en dat maakt het contact makkelijk en persoonlijk. “Het bevalt ons goed, zo goed zelfs dat we recent ook met onze vestiging aan de Atoomweg zijn overgestapt naar SBPost,” aldus Sam.

Over Frame Offices

Frame Offices transformeert gebouwen: van een saai, statisch, grijs kantoor naar locaties met een ziel, actieve community en plekken van economische betekenis. Frame Offices zorgt voor alle aspecten van commercieel vastgoed, zoals huurdersmanagement, technische service, bouwbegeleiding, financiële voorwaarden, economische prognoses, branding, activatie programma’s en geweldige gastvrijheid. Je vindt Frame Offices in Alphen aan de Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

‘’SBPost zorgt ervoor dat wij een efficiënte oplossing kunnen bieden voor de post afwikkeling aan onze huurders’’

Sam Pieters

Location Manager Frame Offices Utrecht - De Meern

Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop