Van Egmond Groep

Met de komst van SBPost is de frankeermachine verdwenen, is er meer flexibiliteit en ontzorging en wordt de postbezorging sociaal ingevuld.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

Van Egmond Groep regionaal betrokken

“Eigenlijk brengt en haalt SBPost alleen de post”, begint Brendy Jansen van Van Egmond Groep. De dienstverlening lijkt beperkt, maar al pratende wordt duidelijk dat er best veel veranderd is door de samenwerking met SBPost.

BRENG- EN HAALSERVICE

Van Egmond Groep hecht veel waarde aan de inzet van regionale en sociale toeleveranciers. Begin 2019 zijn ze overgestapt naar SBPost. “We waren op zoek naar een alternatief voor de frankeermachine; de uitgaande post werd minder, maar de abonnementskosten en het onderhoud van de machine bleven gelijk”, licht Brendy toe. “Ook het zelf frankeren wilden we graag uitbesteden.”

Flexibiliteit en ontzorging

Met de komst van SBPost is de frankeermachine verdwenen, is er meer flexibiliteit en ontzorging en wordt de postbezorging sociaal ingevuld. Iedere ochtend tussen 8.00-9.00u brengt een bezorger van SBPost de postbuspost bij de receptie. En elke middag tussen 16.00-17.00u wordt de uitgaande post ongefrankeerd opgehaald. Hiermee wordt Van Egmond Groep niet alleen ontzorgd, maar ook zijn de kosten lager.

Nu ruim een jaar later is Brendy Jansen van Van Egmond Groep erg tevreden over de samenwerking. “Het gaat goed, het zijn aardige mensen en alles wordt keurig afgehandeld.”

OVER VAN EGMOND GROEP

Van Egmond Groep is een groep bedrijven, gericht op het leveren van goederen en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering. Het bedrijf telt 200 medewerkers verdeeld over diverse vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Doetinchem.

Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop