Telefoon 0313 - 670 290 E-mail sales@sbpost.nl

NIEUWBOUW SBPOST IN NIEUWEGEIN

16 juni 2020 - We informeerden u al eerder dat we per 2 juni zakelijke post afhalen in Nieuwegein en Utrecht. Hiernaast bouwen we, samen met zusterbedrijf Schotpoort Connect, ook een nieuwe locatie in Nieuwegein.

Op 8 april is de eerste paal geslagen en is Zweersbouw uit Eerbeek begonnen met de nieuwbouw. Ondertussen zijn we alweer twee maanden verder en de nieuwbouw verloopt helemaal volgens planning. Afgelopen week heeft Zweersbouw de staalconstructie afgerond en ook het dak zit erop; deze week wordt de betonvloer gestort.

Het pand wordt gebouwd op de strategische locatie aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie en is volgens planning gereed in september 2020. Naast een sorteercentrum, betreft het een opslag/overslag locatie van 1500 m2.

Over de locatie

In 2020 hoopt de Nieuwe Hollandse Waterlinie op de UNESCO Werelderfgoedlijst te komen, zodat dit Rijksmonument wordt beschermd en behouden. Bij het ontwerp van ons nieuwe pand heeft Architectenbureau Breure & Janssen hiermee reeds rekening gehouden, onder andere wat betreft de gevels.

Maak kennis met SBPost