SBPost uitgelicht in campagne Sociaal ondernemen werkt!
DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
met voordelige tarieven
en een landelijke dekking

SBPost uitgelicht in campagne Sociaal ondernemen werkt!

SBPost is uitgelicht in de categorie Nieuwkomer van de Campagne Sociaal Ondernemen WERKT!

De campagne is een initiatief vanWerkgeversServicepunt FactorWerken is in het leven geroepen om bedrijven uit te lichten die zich inspannen voor het realiseren van Social Return on Investment (SROI).

In onderstaande podcast gaat Martine Witteveen in gesprek met Arjan Gorsseling (SBPost) en Michelle Klitsie (Gemeente Brummen).

Podcast Sociaal Ondernemen WERKT!- aflevering 13

Talent kent geen beperking. 120 postbezorgers waarvan de helft een steuntje in de rug kan gebruiken. Aandacht voor de mensen, vertrouwen geven en helpen bij de uitdagingen die ze tegenkomen in hun leven. Bij SBPost is het gewoon. SBPost, een sociale onderneming.

Arjan Gorsseling vertelt trots: “ik zie de mensen groeien door het hebben van werk. We zijn staan graag voor ze klaar om hen te helpen om bijvoorbeeld online broeken te bestellen of als budgetcoach. SBPost kiest er expliciet voor met deze mensen te willen werken. Het werk past hen goed en het bedrijf draagt een steentje bij aan het welzijn en welbevinden van de mens”.

De ambassadeurs en sociaal ondernemers in Stedendriehoek en Noordwest Veluwe worden in het zonnetje gezet op 1 november 2021 bij de start van de "Maand van de 1000 voorbeelden" tijdens een rodeloper event in de Gemeente Deventer.

Terug
Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop