Uitbreiding vestiging Nieuwegein

Onze vestiging in Nieuwegein gaat uitbreiden! Afgelopen dinsdag werd niet de eerste steen, maar het laatste vloerelement door Marc Seesing gelegd. Een feestelijk moment. Naar verwachting wordt het pand eind december opgeleverd.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

Onze vestiging in Nieuwegein gaat uitbreiden

In september 2020 werd onze eerste vestiging in Nieuwegein opgeleverd. Nu precies twee jaar later is begonnen aan de uitbreiding van het pand. Vanwege verdere groei van zowel SBPost als Schotpoort Connect in Midden-Nederland hebben wij Zweersbouw opdracht gegeven om aangrenzend aan het bestaande pand, een nieuw pand te realiseren.

Voor SBPost betekent dit een verdere uitbreiding van de sorteerlocatie, waardoor er meer post in Nieuwegein kan worden verwerkt. Naast het sorteercentrum in Eerbeek beschikken wij hiermee over twee volwaardige sorteercentra voor postbezorging in Utrecht en Gelderland. Voor zusterbedrijf Schotpoort Connect betekent dit dat onze op- en overslagcapaciteit in Nieuwegein verdubbeld, ook wat betreft geconditioneerde producten.

De oppervlakte van onze vestiging in Nieuwegein groeit na uitbreiding van 1.500 m2 naar 2.900 m2. Bovendien wordt het pand gebouwd conform hoge duurzaamheidseisen. Na oplevering wordt het pand voorzien van 360 zonnepanelen en voldoet het aan een GPR Gebouw index van 8,0.


De uitbreiding wordt gerealiseerd op de prachtige locatie langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het ontwerp is van Architectenbureau Breure & Jansen en wordt uitgevoerd onder toezicht van Versterre Van Vijfeyken Advies & Ontwerp.

Terug
Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop