Post fulfilment

Naast postbezorging kunnen wij jouw organisatie ook ontzorgen bij de verwerking van post.

DuurzaamSociaalDuurzaam (header nieuw)PSO 30 (header nieuw)
Ervaar het gemak
voordelige tarieven
landelijke dekking

Post fulfilment

Wij nemen je graag allerlei werkzaamheden uit handen, zoals het printen, vouwen, samenvoegen en in enveloppen steken van documenten. Maar ook het inpakken, ompakken of verpakken van pakketten en/of het adresseren, stickeren en sealen van bijvoorbeeld direct mail.

Bel 0313-670290 of laat je telefoonnummer achter, wij denken graag met je mee.

Bel mij!

Print en verzend

Wil je meer gemak bij het verzenden van zakelijke post? Maak dan gebruik van print & verzend. Je maakt zelf een document, factuur of loonstrook en verzendt deze digitaal naar SBPost via een beveiligde verbinding. Wij printen, adresseren en steken het poststuk in een envelop. En de volgende werkdag wordt je post bezorgd.

Het gemak van print en verzend

  • Je hebt geen papier en enveloppen meer nodig op kantoor;
  • je bespaart tijd van het printen, vouwen en insteken van enveloppen;
  • je hoeft niet meer naar de brievenbus of een afgiftepunt;
  • de post wordt de volgende werkdag bezorgd.

Couverteren

Couverteren is het (machinaal) vouwen en insteken van items in een envelop. Bij SBPost kunnen we zowel machinaal als handmatig couverteren. Machinaal couverteren is zeer geschikt voor het verwerken van grote hoeveelheden partijenpost en direct mail. Hiervoor geldt wel dat de envelop geschikt moet zijn voor onze machines.Heb je een afwijkend formaat envelop of wil je bijvoorbeeld een gadget toevoegen in de envelop? Ook dat is geen probleem voor ons. Wij kunnen de poststukken handmatig insteken.

Sealen

Wil je een magazine, tijdschrift, brochure, folder of krant netjes bij de ontvanger in de bus laten bezorgen? Laat je partijenpost of direct mail dan sealen door SBPost. Met onze machines kunnen we deze poststukken uitstekend verwerken. Ook is het mogelijk om een bijsluiter en/of een adresdrager toe te voegen.

Postkamer

Wil je het liefst alle postactiviteiten uitbesteden? Wij nemen dit graag van je over. Omdat je zakelijke post bij ons niet hoeft te frankeren, tellen, wegen of sorteren, is de stap naar complete ontzorging snel gemaakt.Samen bekijken we welke postkameractiviteiten geheel of gedeeltelijk (gefaseerd) kunnen worden uitbesteed.

Onze post fulfilment activiteiten zijn maatwerk en voor elke vraag hebben wij een passende oplossing. Wij adviseren je graag.

Maak nu kennis met SBPost en hoor wat wij voor jou kunnen betekenen.

Maak kennis met SBPost

Neem contact op met Jeroen of Erwin.

sales@sbpost.nl 0313 - 670 290
mannen met envelop