Telefoon 0313 - 670 290 E-mail sales@sbpost.nl

Direct mail versturen

Wilt u bestaande klanten informeren of nieuwe klanten enthousiasmeren? Ontdek de mogelijkheden van het versturen van een direct mail. Of het nu gaat om een zakelijke direct mailing of een promotionele actie voor particulieren, bij ons bent u aan het juiste adres.

Respons direct mail

Van alle communicatiemiddelen zorgt een direct mail nog altijd voor een hoge respons. Uw klanten ontvangen uw boodschap geadresseerd op naam in de brievenbus. Bovendien heeft u geen toestemming van de ontvanger nodig voor versturen van een direct mail in tegenstelling tot telefonisch acquisitie en e-mail.

 

Direct mail ophalen

Heeft u uw direct mail klaarstaan, dan komen wij deze op een afgesproken dag en tijdstip bij u ophalen. U hoeft de mailing niet te frankeren, tellen, wegen of sorteren. In ons sorteercentrum zorgen wij voor een juiste afhandeling en wij zorgen ervoor dat uw direct mail conform afspraak wordt bezorgd.

 

Post fulfilment

Wilt u dat wij u meer werk uit handen nemen? Geen probleem, wij kunnen uw direct mail ook adresseren, personaliseren, couverteren of sealen. Wij kunnen zelfs het ontwerp en drukwerk voor u verzorgen. SBPost heeft alles in huis om u te ondersteunen bij het versturen van een succesvolle direct mail.

 

Voorbeelden van direct mail

Direct mail is er in veel varianten, van kleine oplages tot bulk mail. De mailing kan gepersonaliseerd en geadresseerd of huis-aan-huis worden bezorgd. Het kan gaan om een envelop met brief of een speciale envelop met een gadget. Welk soort direct mail u ook wilt versturen, SBPost kan u hierbij volledig ontzorgen.

 

Bezorgsnelheid

SBPost bezorgt uw direct mail vijf dagen in de week, van dinsdag tot en met zaterdag. Wij bezorgen uw direct mail binnen 24, 48/72 uur of op een ander moment naar wens.

Neem contact op met ons en ervaar het gemak van SBPost met voordelige tarieven.

 

Maak kennis met SBPost